English version
German version
Spanish version
French version
Italian version
Portuguese / Brazilian version
Dutch version
Greek version
Russian version
Japanese version
Korean version
Simplified Chinese version
Traditional Chinese version
Hindi version
Czech version
Slovak version
Bulgarian version
 

Подгответе Форд Ескейп за лятна приключение, използвайте горната част на качеството

Шофиране Съвети RSS Feed







Като вашето семейство или приятели за дълго се вози с Ford Escape? Далеч от оживени улици град? Ще бъде идеалният начин да прекарате горещите летни дни и разбира се, да тествате този SUV на изпълнение. Ford Escape е влизането на ниво спорт ютилити превозно средство, и макар и разположени един ранг по-нисък от най-продаваните SUV на Ford Explorer, предлага уважаван линия на части изпълнение автомобил, впечатляваща енергия и забележителни грапав външен вид. През 2004 г. един хибриден модел Escape стартира, като Ford гордостта на въвеждането на първия спорт ютилити превозно средство да използва хибридна технология. От 2004 г. Ford Escape Хибрид е оказало 75% по-нисък разход на гориво в сравнение с другите модели на Ford Escape и други спортни автомобили, както добре.

Трябва да сте развълнуван за управление на Ford Escape за вашите приключения, но преди да главата за забавление, се уверете, че Превозното средство е оборудвано с необходимите авточасти и аксесоари за да си осигурите удобство, комфорт и най-вече, за безопасност. Независимо дали сте шофиране на Ford Escape, или не, трябва да направите редовен преглед на вашия автомобил да се гарантира, че е винаги в най-добрия си форма и пътни условия. Въпреки построена с високи стандарти на Ford за качество, Ford Escape части, също са обект на общите проблеми на колата, особено когато тя не се дава достатъчно грижи и внимание.

Ако искате вашия автомобил да работи по най-добрия, не позволявайте на малки проблеми мине без тяхното закрепване. Те могат да бъдат голям източник на стрес и голяма финансова тежест, също. Но Не се притеснявайте, защото най-дружелюбните и най-мащабен Ford части Отстъпка Магазинът предлага отлично качество замяна Ford части на много изгодни цени. Ford Части Онлайн сега функции актуализиран списък на Най-надеждни резултати Ford части, Форд части на тялото и дори Форд аксесоари. Ако си мисля за закупуване на Ford части, използвани, помислете отново. Сега можете да купите оригинални най-високо качество Ford части на вълнуващо сделки лесно, Бързо, удобно и сигурно онлайн.

Ето няколко идеи, които могат да ви помогнат да подготвите автомобила си за дълга езда и някои полезни съвети за колата поддръжка. Подмяна и резервни авточасти споменати може да се намери най-Ford части онлайн, най-опитните и доверени Ford части Отстъпка магазин:

1.Ford колела са най-близо до пътя, така че те са по-податливи на износване. Винаги измивайте Ford колела със сапун и вода, за да се предотврати корозия. Също така гумите трябва да бъдат добре изварени за премахване на дълбоко в мръсотия и малки частици дойде контакт с движение по пътищата. Ако забележите сериозни проблеми, не се колебайте да ги замества. По-добре да похарчите допълнителни суми за нови колела, а не страдат от недостатъците на пътнотранспортно произшествие.

2.Traveling през най-горещите дни на година може да бъде скучен, ако вашата климатична система не работи. Проверка на основните части на милион / в системата, особено на AC Ford кондензатор, която е една, която отговаря за размисъл на хладилен газ, който абсорбира топлината от кабината. Проверете дали кондензатора е изтичане на информация; на хладилен газ може да се замразява всичко, което може да задуши контакти и когато се вдишват.

3.Check електрическата система; особено, проверете Ford алтернатори и тест на батерията. Без тези две основни части на системата, колата няма да върви. Уверете се, че батерията и генератора са без щети.

4.Replace отпадна Ford Фарове за мъгла. Шофиране без достатъчно светлина, особено през нощта, е изключително опасно. При шофиране с висока проходимост, може да се наложи допълнителни светлини автоматично за допълнителна безопасност.

5.Lastly, не забравяйте да проверите на двигателя, гориво и горивен филтър да се избегнат повреди и крайпътни закъснения. Чисто филтри може да ви помогне да подобрите работата на превозното средство и да ви помогне да запишете на гориво разходи.

За правилното поддържане на вашия Ford Escape части, можете да се консултира с автомобил Форд експерти или Ford обучени техници. Посъветвайте се с вас дилър за техните ремонт и поддръжка. В същото време, за най-добрите си замяна Ford Escape части и други Ford авточасти нужди, можете да разчитате на Ford части Online.


За автора:
Джей Стивънс работи като консултант за установени авточасти магазин в страната. Той има опит в автомобилната технология и има вътрешна информация за авточасти индустрия.

Член Източник: Messaggiamo.Com

Translation by Google Translator





Related:

» Home Made Power Plant
» Singorama
» Criminal Check
» Home Made Energy


уебмастъра Вземи Html кодекс
Добави тази статия на вашия сайт сега!

уебмастъра Подайте членове
Не е необходима регистрация! Попълнете формата и статията ви е в Messaggiamo.Com директория!

Add to Google RSS Feed See our mobile site See our desktop site Follow us on Twitter!

Подайте членове на Messaggiamo.Com директория

Категории


Авторско право 2006-2011 Messaggiamo.Com - Карта на сайта - Privacy - уебмастъра представят вашите статии за Messaggiamo.Com директория [0.01]
Hosting by webhosting24.com
Dedicated servers sponsored by server24.eu